X
Westbeach

Actief/ Toegankelijk

ACTIEF/TOEGANKELIJK ( ENJOY )

Enjoy bestaat uit een breed activiteitenpakket, variërend van TOEGANKELIJK tot ACTIEF. Groepen van klein tot groot helpen wij om met plezier te bewegen. Ieder op zijn eigen niveau. De glimlach, daar gaat het ons om.

Hieronder vind je een overzicht van onze actief/toegankelijke activiteiten.

 

POWERKITEN

Binnen 2 uur heb jij de fijne kneepjes van de vliegersport te pakken. Professionele gecertificeerde instructeurs laten jou op een veilige manier kennis maken met de vlieger en de krachten van de natuur. Met de powerkite is veel meer mogelijk dan je op het eerste gezicht denkt. Koprollen, rondjes draaien en springen. De mogelijkheden zijn eindeloos! We werken met veilig en nieuwste materiaal. Bovendien is professioneel leren vliegeren een goede start om te leren Kitesurfen.

SUPPEN

De nieuwe hype voor op het water; SUPPEN oftewel Stand Up Paddle. Rustgevend en sportief tegelijk. Samen met je vrienden, collega’s of klasgenoten ga jij jouw evenwicht op de proef stellen. Op een enorme surfplank peddel je jezelf vooruit. Deze sport is ook leuk om te doen ook als er geen golven zijn. Bovendien is SUPPEN goed voor de buikspieren. Stand Up Paddle is toegankelijk voor jong en oud.

SHOOT OUT/ HUNGER GAMES

Een super gave activiteit om te doen! Het is vergelijkbaar met paintball maar dan zonder de blauwe plekken want uiteraard gebruiken we speciale pijlen met zachte punten.
Kom met je team strijden tegen elkaar en capture the flag

BEACHGAMES

VOLLEYBAL

Beachvolleybal, wie kent het niet? Een activiteit die voor iedereen TOEGANKELIJK is en toch ACTIEF. We hebben flink wat beachvolleybal netten beschikbaar zodat een toernooi organiseren geen enkel probleem is voor Westbeach

ULTIMATE FRISBEE

Ultimate Frisbee is soccer maar dan in de lucht. Welk team werpt de frisbee bij het andere team in de doelzone? Dit betekent rennen en vliegen om de overwinning te behalen

KWALLENBALLEN

Kwalleballen haalt de competitie bij iedere deelnemer naar boven. Een jutte zak gevuld met zand moet in de bak water van de tegenpartij worden gegooid… Succesvolle middag verzekerd!

© Westbeach 2018
Contact Form Powered By : XYZScripts.com