X
Westbeach

Actief

ACTIEF (EXPLORE)

Onze Explore activiteiten gaan een stapje verder. De activiteiten die hierbij horen zijn ZEER ACTIEF. Wij dagen jou uit om het uiterste uit jezelf te halen. Bij deze sporten behaal je alleen resultaat als je jezelf helemaal geeft. Wij zijn dan ook op zoek naar echte avonturiers en mensen die verder willen komen dan ze ooit zijn geweest. Het resultaat: unieke verhalen. Follow your passion!

Hieronder vind je een overzicht van onze Actieve activiteiten.

BLOKARTEN

Blokarten is bij de meeste mensen wel bekend, het is toegankelijk en komt het meest in de buurt van zeilen maar dan op het strand. Voor deze activiteit hebben we een sterke 4 BFT nodig om te kunnen starten, verder is een 5 of 6 BFT aan wind natuurlijk fantastisch want dan wordt het echt racen op het strand!
We hebben wel laag water nodig en dat kun je van te voren al controleren op deze link: Getij

KITEBUGGY

Kitebuggy is sport waarbij vliegerbeheersing in plaats van kracht centraal staat. Zodoende starten we deze activiteit met Powerkiten. Vervolgens ga je jouw vliegerskillis in de praktijk brengen in een kleine buggy dichtbij de grond. Door de vlieger op de juiste manier te sturen wordt je voortgeduwd door de wind. Deze ZEER ACTIEVE sport is geschikt voor mensen die iets unieks willen ervaren.

KANOEN

Kanoën (Brandingvaren) is ontspannend en uitdagend tegelijk. Bij een rustige zee is peddelen op onze Noordzee heerlijk relaxt. Bij de aanwezigheid van de golven komt een beetje doorzettingsvermogen om de hoek kijken. Net zoals bij het surfen ‘peddel’ je eerst door de golven heen om je vervolgens om te draaien en op deze golven te gaan golfrijden met de kano. We hebben 25 sit on top kano’s inclusief kniebanden, rugsteun en uiteraard een peddel.

RAFTEN

Raften is juist meer een teamsport. Westbeach beschikt over 3 rafts en dit houdt in dat we met 25 personen tegelijk kunnen gaan Raften.
Hoe pittig en uitdagend het is, hangt helemaal af van de zee. Avontuurlijk is het zeker weten!

KLIMTOREN /STORMBAAN

De Klimwand en stormbaan wordt voornamelijk ingezet tijdens een Strandsportdag. Deze activiteit is volkomen veilig. We werken met materiaal van hoge kwaliteit en deze activiteit wordt uitgevoerd onder begeleiding van professionele instructeurs.

KITESURFEN

Voel de krachten van de wind en laat je meevoeren door de Kite. Deze avontuurlijke en zeer actieve sport brengt jou een unieke ervaring op het water. Om goed te leren kitesurfen raden wij een meerdaagse cursus aan. Klik HIER voor meer informatie.

GOLFSURFEN

Golfsurfen is toegankelijk, want je trekt een wetsuit aan en pakt een board. Het vergt wel wat oefening en doorzettingsvermogen, durf jij deze uitdaging aan te gaan? Het gevoel van het ‘golfrijden’ trekt jong en oud naar de kust. Westbeach heeft een team gepassioneerde surfinstructeurs die in hun vrije uren het water niet uit zijn te slaan. Ze delen hun enthousiasme graag met jou en leren je een sterke basis voor de surfsport.

© Westbeach 2018
Contact Form Powered By : XYZScripts.com