X
Westbeach

ACTIVITEITEN

Westbeach events organiseert in de periode van maart tot en met oktober evenementen op het strand van Monster, vlakbij sportgebied de Zandmotor.

Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan activiteiten zoals onder andere Blokarten, Kitebuggy, Stand Up Paddle (SUP) en powerkiten. De omstandigheden op het strand van Monster zijn perfect; bijna altijd zijn we verzekerd van golven en genoeg wind. Dankzij de Zandmotor hebben we de beschikking over een breed en rustig strand. De zee begint met vlak en ondiep water, daarna komen de golven. Op dit strand bieden we diverse arrangementen aan zoals Bedrijfsuitjes, Vrijgezellendagen, Kinderfeesten, Strand sportdagen, Familie uitjes, Bedrijfsmeeting en Teambuilding.

Ons team instructeurs is enthousiast en bovendien kundig & veilig opgeleid om groepen van 2 tot 200 personen een spetterende dag te bezorgen. We bieden een programma op maat. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in TOEGANKELIJK, ACTIEF en ZEER ACTIEF. Op basis van de wensen ontwikkelen wij een programma op maat waarin het ENJOY of juist het EXPLORE gevoel naar boven komt. Onze activiteiten kunnen op teambuilding/ samenwerking, competitie of juist vooral op FUN worden afgestemd.
Kortom, samen met jou gaan we graag aan de slag voor een spetterend programma op maat.

MAATWERK

In de praktijk blijkt dat ieder programma vaak maatwerk is. We horen graag jouw wensen en ontwikkelen op basis van deze gegevens een programma op maat. Uiteraard kunnen er diverse activiteiten worden gecombineerd. Vul ons contactformulier in en we brengen je graag op de hoogte van onze vele mogelijkheden.

HORECA

Wil je de dag compleet maken met een lunch of afsluiten met een bbq? Natuurlijk is dit mogelijk. We werken samen met onze horecapartners Bondi Beachclub of Jamm Beach. Het is mogelijk om bij ons op locatie te eten of in de strandtent van één van onze horecapartners.

VERHUUR

Heb je voldoende ervaring met de activiteiten? Dan is het mogelijk om sommige materialen te huren. Dit geld voor Surfen, Suppen, bodyboarden en kanoën. Bekijk de mogelijkheden en tarieven.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF DIRECT BOEKEN

Wilt je meer informatie over onze activiteiten of een vrijblijvende offerte? Vul dan het contactformulier in of neem contact op via info@westbeach.nl

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com