X
Westbeach

ACTIVITEITEN

Westbeach Events

Westbeach Event Center begon in 2005 als kitesurfschool en is uitgegroeid tot een evenementenbureau met een flink pakket aan land- en wateractiviteiten en een prachtig strandpaviljoen. In de periode van maart tot en met oktober organiseren wij evenementen op het strand van Monster, vlakbij sportgebied de Zandmotor. Er zijn zoveel mooie plekken in de wereld. De Westlandse kust is daar één van. Bijna altijd zijn wij verzekerd van golven en genoeg wind. Ook is er ondiep en vlak water en een breed en rustig strand met de unieke flora en fauna van de Zandmotor. Hier leven wij ons uit en vergeten heel even de wereld om ons heen. Deze energie, samen genieten en het gevoel van vrijheid is voor iedereen binnen handbereik, gewoon op het strand van Monster. Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan activiteiten zoals onder andere Blokarten, Kitebuggy, Stand Up Paddle (SUP) en powerkiten. Op dit strand bieden we diverse arrangementen aan zoals Bedrijfsuitjes, Vrijgezellendagen, Kinderfeesten, Strand sportdagen en Familie uitjes.

ACTIVITEITEN OVERZICHT

ActiefActief / toegankelijkToegankelijk
Golfsurfen & KitesurfenShoot Out / Hunger GamesBoogschieten
Blokarten & KitebuggyPowerkitenStrand Golf
Kanoën & RaftenBlokartenDisc Golf & Frisbee
Klimtoren & StormbaanSUPBeach Volleybal
Powerkiten XLBeach VolleybalStrand Golf

TOEGANKELIJK / ACTIEF

Groepen van klein tot groot helpen wij om met plezier te bewegen. Ieder op zijn eigen niveau. De glimlach, daar gaat het ons om. Het resultaat? Teambuilding, nieuwe energie, verbondenheid en vooral genieten met elkaar! Check it out!

ACTIEF

Wij dagen jou uit om het uiterste uit jezelf te halen. Bij deze sporten behaal je alleen resultaat als je jezelf helemaal geeft. Wij zijn dan ook op zoek naar echte avonturiers en mensen die verder willen komen dan ze ooit zijn geweest. Het resultaat: unieke verhalen. Follow your passion!

Gediplomeerde instructeurs

Ons team instructeurs is enthousiast en bovendien kundig & veilig opgeleid om groepen van 2 tot wel 1000 personen een spetterende dag te bezorgen. We bieden een programma op maat. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in TOEGANKELIJK, ACTIEF en ZEER ACTIEF en kunnen op teambuilding/ samenwerking, competitie of juist vooral op FUN worden afgestemd.
Kortom, samen met jou gaan we graag aan de slag voor een spetterend programma op maat.

 

HORECA

Wil je de dag compleet maken met een lunch of afsluiten met een bbq? Natuurlijk is dit mogelijk. We werken samen met professionele cateraars.

 

VERHUUR

Heb je voldoende ervaring met de activiteiten? Dan is het mogelijk om sommige materialen te huren. Dit geld voor Surfen, Suppen, bodyboarden en kanoën. Bekijk HIER de mogelijkheden en tarieven.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF DIRECT BOEKEN

Wilt je meer informatie over onze activiteiten of een vrijblijvende offerte? Vul dan het contactformulier in of neem contact op via info@westbeach.nl

© Westbeach 2018
Contact Form Powered By : XYZScripts.com