X
Westbeach

ACTIVITEITEN

Westbeach events organiseert in de periode van maart tot en met oktober evenementen op het strand van Monster, vlakbij sportgebied de Zandmotor.

 

Genoeg keus!

Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan activiteiten zoals onder andere Blokarten, Kitebuggy, Stand Up Paddle (SUP) en powerkiten. De omstandigheden op het strand van Monster zijn perfect; bijna altijd zijn we verzekerd van golven en genoeg wind. Dankzij de Zandmotor hebben we de beschikking over een breed en rustig strand. De zee begint met vlak en ondiep water, daarna komen de golven. Op dit strand bieden we diverse arrangementen aan zoals Bedrijfsuitjes, Vrijgezellendagen, Kinderfeesten, Strand sportdagen en Familie uitjes

Gediplomeerde instructeurs

Ons team instructeurs is enthousiast en bovendien kundig & veilig opgeleid om groepen van 2 tot wel 1000 personen een spetterende dag te bezorgen. We bieden een programma op maat. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in TOEGANKELIJK, ACTIEF en ZEER ACTIEF en kunnen op teambuilding/ samenwerking, competitie of juist vooral op FUN worden afgestemd.
Kortom, samen met jou gaan we graag aan de slag voor een spetterend programma op maat.

 

HORECA

Wil je de dag compleet maken met een lunch of afsluiten met een bbq? Natuurlijk is dit mogelijk. We werken samen met professionele cateraars.

 

VERHUUR

Heb je voldoende ervaring met de activiteiten? Dan is het mogelijk om sommige materialen te huren. Dit geld voor Surfen, Suppen, bodyboarden en kanoën. Bekijk HIER de mogelijkheden en tarieven.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF DIRECT BOEKEN

Wilt je meer informatie over onze activiteiten of een vrijblijvende offerte? Vul dan het contactformulier in of neem contact op via info@westbeach.nl

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com