X
Westbeach

Beach Games

Beachvolleybal, wie kent het niet? Een activiteit die voor iedereen TOEGANKELIJK is en toch ACTIEF. We hebben flink wat beachvolleybal netten beschikbaar zodat een toernooi organiseren geen enkel probleem is voor Westbeach.

BEACHVOLLEYBAL VOOR GROEPEN

De activiteit Beachvolleybal is zeer geschikt voor een schoolsportdag, bedrijfsuitje of familiedag. De diverse groepen krijgen een korte introductie en gaan dan strijden om de titel of misschien wel een beker. Onze enthousiaste instructeurs houden de teamspirtit hoog en zorgen voor het juiste competitie element.
De activiteit Beachvolleybal is mogelijk vanaf 10 personen.

BEACHVOLLEYBAL ALS ONDERDEEL DAGPROGRAMMA

Beachvolleybal kan erg goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met Surfen, Strandgolf, Kwalleballen en de Stormbaan. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel en een programma op maat.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de activiteit Beachvolleybal is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com