X
Westbeach

Blokarten & Kitebuggy

BLOKARTEN

Blokarten is bij de meeste mensen wel bekend, het is toegankelijk en komt het meest in de buurt van zeilen maar dan op het strand. Voor deze activiteit hebben we een sterke 4 BFT nodig om te kunnen starten, verder is een 5 of 6 BFT aan wind natuurlijk fantastisch want dan wordt het echt racen op het strand!
We hebben wel laag water nodig en dat kun je van te voren al controleren op deze link: Getij

Westbeach_ENJOY

KITEBUGGY

Kitebuggy is sport waarbij vliegerbeheersing in plaats van kracht centraal staat. Zodoende starten we deze activiteit met Powerkiten. Vervolgens ga je jouw vliegerskillis in de praktijk brengen in een kleine buggy dichtbij de grond. Door de vlieger op de juiste manier te sturen wordt je voortgeduwd door de wind. Deze ZEER ACTIEVE sport is geschikt voor mensen die iets unieks willen ervaren. Deze activiteit vergt de 1e keer wat oefening maar zodra je gewend bent aan het sturen scheur je over het Monsterse strand.

KITEBUGGY/BLOKARTEN ALS ONDERDEEL DAGPROGRAMMA

Kitebuggy of Blokarten kan erg goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met rafen, strandgolven of powerkiten. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel en een programma op maat.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de activiteit is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of direct boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com