X
Westbeach

Boogschieten

Op zoek naar een toegankelijke en gezellige activiteit? Boogschieten is een eeuwenoude sport die wij jou gaan leren! Wie scoort de meeste punten? Ga de uitdaging aan!

BOOGSCHIETEN VOOR GROEPEN

De activiteit Boogschieten is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. In 2 groepen krijg je na een korte introductie een blaaspijp aan de slag. Deze activiteit is zeer TOEGANKELIJK. Onze opgeleide professionele instructeurs helpen jou met tips en trics.
De activiteit Boogschieten is mogelijk vanaf 6 personen.

BOOGSCHIETEN ALS ONDERDEEL DAGPROGRAMMA

Boogschieten kan erg goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met Surfen, Strandgolf, Kwalleballen en de Zandmotor excursie. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel voor een programma op maat.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de activiteit Boogschieten is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com