X
Westbeach

Discgolf

Discgolf heeft veel weg van het traditionele golfen. In plaats van bal een stokken wordt er een frisbee en een polehole (een metalen mand op een stok) gebruikt. Welk team werpt de Frisbee haalt in zo’n min mogelijke worpen in de polehole? Deze activiteit vraagt om teamwork, en beheersing.

DISCGOLF VOOR GROEPEN

De activiteit Discgolf is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. In 2 groepen ga je na een korte introductie de strijd met elkaar aan. Deze activiteit is zeer TOEGANKELIJK. Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor teambuilding en het competitie element.
De activiteit Discgolf is mogelijk vanaf 6 personen.

DISCGOLF ALS ONDERDEEL DAGPROGRAMMA

Discgolf kan erg goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met Surfen, Strandgolf, Kwalleballen en de Zandmotor excursie. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel en een programma op maat.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de activiteit Discgolf is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com