X
Westbeach

SURF & KITE

GOLFSURFEN

De surfsport is al jaren populair en niet voor niets. Het gevoel van het ‘golfrijden’ trekt jong en oud naar de kust. Westbeach heeft een team gepassioneerde surfinstructeurs die in hun vrije uren het water niet uit zijn te slaan. Ze delen hun enthousiasme graag met jou en leren je een sterke basis voor de surfsport.

TOEGANKELIJK VOOR JONG EN OUD

Bij Westbeach leer je surfen op een veilige en toegankelijke manier. We maken gebruik van soft top boards. Dit zijn speciale surfplanken met een zachte bovenkant wat zorgt voor verantwoord oefenen in het zeewater. Verder is er meer dan genoeg begeleiding en aandacht per cursist. Al onze surfinstructeurs zijn HSA of ISA gecertificeerd. Groepen, kinderen, volwassenen iedereen is welkom voor een professionele surfles bij Westbeach!

IDEAAL KINDERFEESTJE

Het surffeest blijft ongekend populair voor een kinderfeestje. In twee uur tijd leren kinderen de beginselen van het golfsurfen. Onze surfinstructeurs zijn talentvolle surfers met passie voor de sport en het lesgeven. Ze vinden het gaaf om jouw kinderen een geweldige middag te bezorgen!

PROFESSIONEEL LEREN SURFEN?

Wil je van surfen je hobby maken? Ook dan ben je bij Westbeach aan het juiste adres. We bieden diverse golfsurfcursussen aan die jou helpen om deze fantastische sport onder de knie te krijgen. Ons vakkundig personeel is opgeleid en heeft nauw contact met Surfbenelux. Deze organisatie zet zich in op kwaliteit, veiligheid en coacht bovendien topsporters.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– Al onze surfinstructeurs zijn HSA of ISA gecertificeerd
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen mogelijk
– We zijn mobiel en komen ook graag naar je toe
– Meenemen van eigen drinken & eten is mogelijk

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van het surfen is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of direct boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Activiteit : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2018
Contact Form Powered By : XYZScripts.com