X
Westbeach

Kanoën & Raften

KANOEN/ RAFTEN

Kanoën (Brandingvaren) is ontspannend en uitdagend tegelijk. Bij een rustige zee is peddelen op onze Noordzee heerlijk relaxt. Bij de aanwezigheid van de golven komt een beetje doorzettingsvermogen om de hoek kijken. Net zoals bij het surfen ‘peddel’ je eerst door de golven heen om je vervolgens om te draaien en op deze golven te gaan golfrijden met de kano. We hebben 25 sit on top kano’s inclusief kniebanden, rugsteun en uiteraard een peddel.

Raften is juist meer een teamsport. Westbeach beschikt over 3 rafts, we kunnen met 25 personen tegelijk gaan Raften. Hoe pittig en uitdagend het is, dat hangt helemaal af van de zee. Avontuurlijk is het zeker weten!

TOEGANKELIJK VOOR JONG EN OUD

Bij Westbeach leer je Kanoën en Raften op een veilige en toegankelijke manier. Uiteraard kan er een stukje competitie worden ingebakken. Probeer het eens uit, avontuur en ontspanning verzekerd!

IDEAAL DAGJE UIT

Een dagje strand maakt Westbeach nog leuker met een middag kanoën of brandingvaren. Sportief genieten van onze mooie natuur. Kanoën kan uiteraard ook worden aangeboden in het programma van een vrijgezellendag, kinderfeest of bedrijfsuitje.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen mogelijk
– We zijn mobiel en komen ook graag naar je toe
– Meenemen van eigen drinken & eten is mogelijk

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van het raften is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Activiteit : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com