X
Westbeach

Kitesurfschool Westbeach

 

PROFESSIONEEL EN VEILIG LEREN KITESURFEN

Leer professioneel en veilig kitesurfen bij Kitesurfschool Kitewest. Aan de Westlandse kust zijn we de grootste Kitesurfschool met de meeste ervaring. In 2005 begon Kitewest met het geven van Kitesurfles en we zijn we nog steeds niet uitgekeken op deze fantastische sport! Met onze ruime ervaring ben je verzekerd van een veilig en goed opgebouwd lesprogramma. Je krijgt les volgens een veilig stappenplan wat de risico’s van de sport nihiel maakt. Al onze instructeurs zijn bovendien opgeleid en gecertificeerd.
Het seizoen van onze kitesurfschool loopt van april tot en met oktober. Wij geven iedere dag les maar ook s’avonds (alleen als het nog licht is) kunnen er kitesurflessen worden gegeven.

DE AANPAK VAN ONZE KITESCHOOL IS VEILIG, PERSOONLIJK EN UITDAGEND… JE BENT VAN HARTE WELKOM!

BEGINNERSLES/ KENNISMAKINGSCURSUS

De kennismakingscursus is perfect als je wilt ervaren of de kitesurfsport wat voor jou is. Je leert tijdens de kennismakingscursus de basis van het kitesurfen, waarbij de nadruk ligt op vlieger controle en veiligheid. De les duurt 3 uur en is opgesplitst in een land en een water gedeelte

Lees meer

3 DAAGSE – OF 5 DAAGSE CURSUS

Met de 3daagse cursus ben jij er klaar voor om zelfstandig en veilig te verder te trainen. In ruim 9 uur les komen alle benodigde onderdelen aan bod en je krijgt in kleine groepjes van 2 of hooguit 3 personen les.

Lees meer

OPFRISCURSUS

Wanneer heb jij voor het laatst gekite? Is dit alweer een tijd geleden? Dan is de opfris cursus echt wat voor jou. Samen met de instructeur neem je alle kitesurf stappen door, van de set-up van de kite tot de self-rescue.

Lees meer

KITESURF CURSUS AANBOD

We hebben voor iedereen een kitesurf cursus op maat, van beginner tot gevorderde. Bepaal je niveau en bekijk welke cursus het beste bij jouw situatie aansluit. Bekijk hier de keuzeopties.

Soort LesTijdPrijs / pp
Standaard uurtarief1 uur€ 30,00
Kitesurfles3,5 uur€ 105,00
Kitesurfles XL4 uur€ 120,00
3 - daagse10,5 uur€ 269,00
5 - daagse17,5 uur€ 399,00
Opfriscursus (max. 4 pers/instructeur)2 uur€ 50,00
Privélesper uur€ 60,00
Privé voor 23,5 uur€ 125,00 (€ 250,00 samen)
Groepsles (4 personen)3,5 uur€ 75,00 (€ 299,00 samen)

LOCATIE

Westbeach is gelegen aan de kust van Zuid Holland in het Westlandse plaatsje Monster. Direct naast recreatiegebied de Zandmotor is dit een perfecte locatie voor een kitesurfschool. Ons strand is uitgestrekt en breed, ideaal om de kite veilig onder controle te krijgen. Bij hoog tij begint de zee met ondiep water wat het leerproces bevorderd. In een later stadium komen de golven erbij kijken. Dit maakt dat je, na afronding van een kitesurfcursus zowel met vlak water als golven om kan gaan.

VEILIGHEID

Bij Westbeach staat veiligheid hoog in het vaandel. Onze gediplomeerde instructeurs werken met helm, zwemvest en felgekleurde lycra’s. Hierdoor staan wij voor veiligheid en professionaliteit. We geven les in kleine groepjes. Meestal zijn dit 2 studenten op 1 docent. Op deze manier krijg je alle aandacht die je nodig hebt.

HET MATERIAAL

We geven les met nieuwste materiaal van Slingshot kiteboarding. De wetsuits zijn van Animal en trapezes van Mystic. Al het materiaal is up-to-date en van goede kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een veilig materiaal en kun je kennis maken met de laatste technische features.

MEER INFORMATIE OF DIRECT BOEKEN

Heb je vragen over ons lesprogramma of wil je direct een kitesurfles boeken?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of e-mail naar kiteles@westbeach.nl

Contact Form Powered By : XYZScripts.com