X
Westbeach

Kwalleballen


Kwalleballen haalt de competitie bij iedere deelnemer naar boven. Een jutte zak gevuld met zand moet in de bak water van de tegenpartij worden gegooid… Succesvolle middag verzekerd!

KWALLEBALLEN VOOR GROEPEN

De activiteit Kwalleballen is zeer geschikt voor een Strand sportdag, familiedag of vrijgezellenfeest. In 2 groepen ga je na een korte introductie de strijd met elkaar aan. Deze activiteit is ACTIEF en TOEGANKELIJK. Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor teambuilding en het competitie element.

De activiteit Kwalleballen is mogelijk vanaf 8 personen.

KWALLEBALLEN ALS ONDERDEEL DAGPROGRAMMA

Kwalleballen kan erg goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met de Stormbaan, Surfen en de Zandmotor excursie. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel en een programma op maat.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de activiteit Kwalleballen is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com