X
Westbeach

Powerkiten


Ruim 9 jaar geleden begon Kitewest met het geven van Kitesurf en Powerkite lessen. Na zoveel jaar zijn we nog steeds niet uitgekeken op deze fantastische sport. Dit enthousiasme brengen we graag op jou over!

Binnen 2 uur heb jij de fijne kneepjes van de vliegersport te pakken. Professionele gecertificeerde instructeurs laten jou op een veilige manier kennis maken met de vlieger en de krachten van de natuur. Met de powerkite is veel meer mogelijk dan je op het eerste gezicht denkt. Koprollen, rondjes draaien en springen. De mogelijkheden zijn eindeloos! We werken met veilig en nieuwste materiaal. Bovendien is professioneel leren vliegeren een goede start om te leren Kitesurfen.

POWERKITEN VOOR GROEPEN

De activiteit Powerkiten is zeer geschikt voor een kinderfeest, bedrijfsmeeting, bedrijfsfuitje of familiedag. In groepjes van 2 personen krijg je na een korte introductie een eigen powerkite tot je beschikking. Zo kun je elkaar helpen en aanmoedigen. Onze opgeleide professionele instructeurs helpen jou met tips en trics.
De activiteit Powerkiten is mogelijk vanaf 4 personen.

POWERKITEN ALS ONDERDEEL DAGPROGRAMMA

Powerkiten kan erg goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met Raften, Kwalleballen en de Zandmotor excursie. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel en een programma op maat.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de activiteit Powerkiten is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com