X
Westbeach

Raften

Raften is ultieme teambuilding want goed samenwerken is een vereiste. Samen met vrienden, collega’s of je klas de woeste zee op. Raften valt onder de categorie ZEER ACTIEF. Kortom, dit gaat om een avontuurlijke ervaring! Uiteraard wordt je begeleidt door professionele instructeurs met een raft diploma. Veiligheid en natuurlijk FUN staan centraal. Avontuur, lol en bovendien een spetterende ervaring, zo kunnen we een middag raften bij Westbeach omschrijven!

RAFTEN VOOR GROEPEN

De activiteit Raften is zeer geschikt voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, strand sportdag of teambuilding. Energie, teambuilding en samenwerken komen bij deze activiteit om de hoek kijken. Na een korte en duidelijke introductie ga je met groepjes van maximaal 8 personen in één van onze raftboten. Onze opgeleide professionele instructeurs helpen jou met tips en trics.
De activiteit raften is mogelijk vanaf minimaal 5 personen.

RAFTEN ALS ONDERDEEL DAGPROGRAMMA

Raften kan erg goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met blokarten, de stormbaan of golfsurfen. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel en een programma op maat.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de activiteit Raften is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com