X
Westbeach

Stormbaan


Leef je uit op de Westbeach stormbaan van ruim 20 meter lang en 5 meter hoog! Competitie en vooral veel FUN komen om de hoek kijken. We kunnen de baan omtoveren tot zeephelling. Meer zin in een race tussen twee teams? We hebben een geweldig spel voor jullie klaar staan!

STORMBAAN VOOR GROEPEN

De Stormbaan is zeer geschikt voor een bedrijfsfuitje of Strandsportdag. We verdelen de groep in twee teams die tegen elkaar gaan strijden. Uiteraard wordt de activiteit uitgevoerd on der begeleiding van professionele instructeurs.

STORMBAAN ALS ONDERDEEL VAN HET DAGPROGRAMMA

De Stormbaan wordt vaak gecombineerd met andere activiteiten tijdens een bedrijfsuitje of strandsportdag. Bijvoorbeeld in combinatie met Surfen, Raften, Kwalleballen en Boogschieten. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel en een programma op maat.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de Stormbaan is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com