X
Westbeach

SUP


De nieuwe hype voor op het water; SUPPEN oftewel Stand Up Paddle. Rustgevend en sportief tegelijk. Samen met je vrienden, collega’s of klasgenoten ga jij jouw evenwicht op de proef stellen. Op een enorme surfplank peddel je jezelf vooruit. Deze sport is ook leuk om te doen ook als er geen golven zijn. Bovendien is SUPPEN goed voor de buikspieren. Stand Up Paddle is toegankelijk voor jong en oud.

SUPPEN VOOR GROEPEN

Suppen is een TOEGANKELIJKE maar ook ACTIEVE strandactiviteit in het water. Deze activiteit is zeer geschikt voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, strand sportdag of teambuilding. Rust, energie en balans komen bij Suppen samen. Na een korte en duidelijke introductie ga je met een eigen SUP het water op. De kans is groot dat jij zo weg peddelt. Onze opgeleide professionele instructeurs helpen jou met tips en trics.
Deze activiteit is onder begeleiding van een instructeur mogelijk vanaf 4 personen.

SUPPEN ALS ONDERDEEL DAGPROGRAMMA

Suppen kan erg goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met Surfen, de Stormbaan of Strandgolven. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel en een programma op maat.

VERHUUR SUP

Ben je bekend met de SUPPEN? Dan is het mogelijk om een SUP te horen. Bekijk hier de verhuurmogelijkheden.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de activiteit SUPPEN is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com