X
Westbeach

Surfschool Westbeach

GOLFSURFEN

Golfsurfen is gaaf, maar het vergt wel wat oefening en doorzettingsvermogen. Maar zodra het lukt sta je als een koning op je surfboard! Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Het gevoel van het ‘golfrijden’ trekt jong en oud naar de kust. Westbeach heeft een team gepassioneerde surfinstructeurs die in hun vrije uren het water niet uit zijn te slaan. Ze delen hun enthousiasme graag met jou en leren je een sterke basis voor de surfsport.

TOEGANKELIJK VOOR JONG EN OUD

Bij Westbeach leer je surfen op een veilige en gemakkelijke manier. We maken gebruik van soft top boards. Dit zijn speciale surfplanken met een zachte bovenkant wat zorgt voor verantwoord oefenen in het zeewater. Verder is er meer dan genoeg begeleiding en aandacht per cursist. Groepen, kinderen, volwassenen iedereen is welkom voor een professionele surfles bij Westbeach!

GOLFSURF LESSEN?

Bij Westbeach zijn er diverse mogelijkheden om deze fantastische sport veilig te leren. Je kunt kiezen uit een groepsles of een privéles. Wil je van golfsurfen echt je hobby maken dan kun je ook wekelijks bij ons terecht. Ons vakkundig personeel is opgeleid en heeft nauw contact met Surfbenelux. Deze organisatie zet zich in op kwaliteit, veiligheid en coacht  Uiteraard kun je ook met groepen of zelfs met je hele klas komen surfen. ‘Surf’ even rond op de site en kies wat het beste bij jou past. bovendien topsporters.

IDEAAL KINDERFEESTJE

Het surffeest blijft ongekend populair voor een kinderfeestje. In twee uur tijd leren kinderen de beginselen van het golfsurfen. Onze surfinstructeurs zijn talentvolle surfers met passie voor de sport en het lesgeven. Ze vinden het gaaf om enthousiaste kinderen een geweldige middag te bezorgen!

PRIJZEN

Soort LesTijdPrijs / ppRittenkaart (10 lessen)
Wekelijkse groepsles2 uur€ 15,00€ 130,00
Privéles2 uur€ 65,00
Privé voor 22 uur€ 40,00
Kinderfeestje (vanaf 10 kids of € 160)2 uur€ 160,00 (10 kids)€ 16,00 per extra kind

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn aangesloten bij de HSA (Holland Surfing Association)
– Al onze surfinstructeurs zijn opgeleid (surfinstructeur/EHBO)
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen mogelijk

MEER INFORMATIE OF DIRECT BOEKEN

Heb je vragen over ons lesprogramma of wil je direct een surfles boeken?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2018
Contact Form Powered By : XYZScripts.com