X
Westbeach

Toegankelijk

TOEGANKELIJKE ACTIVITEITEN ( ENJOY )

Enjoy bestaat uit een breed activiteitenpakket, variërend van TOEGANKELIJK tot ACTIEF. Groepen van klein tot groot helpen wij om met plezier te bewegen. Ieder op zijn eigen niveau. De glimlach, daar gaat het ons om.

BOOGSCHIETEN

Op zoek naar een toegankelijke en gezellige activiteit? Boogschieten is een eeuwenoude sport die wij jou gaan leren! Wie scoort de meeste punten? Ga de uitdaging aan!

BEACHGOLF

Strandgolfen is een mix tussen de sporten golf en mitgetgolf. Verspreid tussen het helmgras en schelpen hebben wij een mooi parkoers uitgestippeld. Strandgolfen is een TOEGANKELIJKE sport waarbij je met elkaar gezellig bezig bent.

SLACKLINE

Slackline is de nieuwe rage en al razend populair onder surfend Nederland. Train je balans, coördinatie en concentratie.

BEACHGAMES

VOLLEYBAL

Beachvolleybal, wie kent het niet? Een activiteit die voor iedereen TOEGANKELIJK is en toch ACTIEF. We hebben flink wat beachvolleybal netten beschikbaar zodat een toernooi organiseren geen enkel probleem is voor Westbeach

ULTIMATE FRISBEE

Ultimate Frisbee is soccer maar dan in de lucht. Welk team werpt de frisbee bij het andere team in de doelzone? Dit betekent rennen en vliegen om de overwinning te behalen.

KWALLENBALLEN

Kwalleballen haalt de competitie bij iedere deelnemer naar boven. Een jutte zak gevuld met zand moet in de bak water van de tegenpartij worden gegooid… Succesvolle middag verzekerd!

© Westbeach 2018
Contact Form Powered By : XYZScripts.com