X
Westbeach

Ultimate Frisbee


Ultimate Frisbee is soccer maar dan in de lucht. Welk team werpt de frisbee bij het andere team in de doelzone? Dit betekent rennen en vliegen om de overwinning te behalen.

ULTIMATE FRISBEE VOOR GROEPEN

De activiteit Ultimate Frisbee is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. In 2 groepen ga je na een korte introductie de strijd met elkaar aan. Deze activiteit is ACTIEF en TOEGANKELIJK. Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor teambuilding en het competitie element.
De activiteit Ultimate Frisbee is mogelijk vanaf 6 personen.

ULTIMATE FRISBEE ALS ONDERDEEL DAGPROGRAMMA

Ultimate Frisbee kan erg goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met Surfen, Strandgolf, Kwalleballen en de Zandmotor excursie. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel en een programma op maat.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de activiteit Ultimate Frisbee is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com