X
Westbeach

Over ons


Westbach Events!

Westbeach Event Center begon in 2005 als kitesurfschool en is uitgegroeid tot een evenementenbureau met een flink pakket aan land- en wateractiviteiten en een prachtig strandpaviljoen.
Er zijn zoveel mooie plekken in de wereld en gewoon thuis aan de Westlandse kust is daar één van. Bijna altijd zijn wij verzekerd van golven en genoeg wind. Ook is er ondiep en vlak water en een breed en rustig strand met de unieke flora en fauna van de Zandmotor. Hier leven wij ons uit en vergeten heel even de wereld om ons heen. Deze energie, samen genieten en het gevoel van vrijheid is voor iedereen binnen handbereik, gewoon op het strand van Monster.

Westbeach maakt onderscheid tussen 2 groepen mensen; De ENJOY en EXPLORE bezoekers:

ENJOY

Enjoy bestaat uit een breed activiteitenpakket, variërend van TOEGANKELIJK tot ACTIEF. Groepen van klein tot groot helpen wij om met plezier te bewegen. Ieder op zijn eigen niveau. De glimlach, daar gaat het ons om. Het resultaat? Teambuilding, nieuwe energie, verbondenheid en vooral genieten met elkaar! Check it out!

EXPLORE

Explore gaat een stapje verder. De activiteiten die hierbij horen zijn ZEER ACTIEF. Wij dagen jou uit om het uiterste uit jezelf te halen. Bij deze sporten behaal je alleen resultaat als je jezelf helemaal geeft. Wij zijn dan ook op zoek naar echte avonturiers en mensen die verder willen komen dan ze ooit zijn geweest. Het resultaat: unieke verhalen. Follow your passion!

HET LOGO

In het Westbeach beeldmerk komen alle elementen samen. Zo staat de windroos/kompas voor EXPLORE en de golf voor ENJOY. Ook heeft het logo iets weg van een zonnetje en als je heel goed kijkt zie je een muzieknoot naast de golf. Vaak schijnt bij ons op het strand de zon, terwijl er boven het binnenland donkere wolken hangen. Naast sporten is muziek bij ons een belangrijke fun factor.

WESTBEACH IDENTITEIT

Het Westbeach gevoel met unieke ENJOY & EXPLORE momenten delen wij via onze Social Media. Via Facebook houden wij onze trouwe fans op de hoogte van het laatste nieuws en onze vetste acties. Hier worden tevens onze nieuwste video’s en foto’s geplaatst. Zoek ons op en vind ons leuk!

See you @ Westbeach!
© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com