X
Westbeach

Over ons


Westbeach Event Center begon in 2005 als kitesurfschool en is uitgegroeid tot een evenementenbureau met een flink pakket aan land- en wateractiviteiten en een prachtig strandpaviljoen. Wij worden voortgedreven door de passie voor de zee, snelheid van de wind en de drang om te blijven ontdekken en te genieten. Er zijn zoveel mooie plekken in de wereld en gewoon thuis aan de Westlandse kust is daar één van. Bijna altijd zijn wij verzekerd van golven en genoeg wind. Ook is er ondiep en vlak water en een breed en rustig strand met de unieke flora en fauna van de Zandmotor. Hier leven wij ons uit en vergeten heel even de wereld om ons heen. Deze energie, samen genieten en het gevoel van vrijheid is voor iedereen binnen handbereik, gewoon op het strand van Monster.

EXPLORE – ENJOY – ENERGY – SAFETY – CONNECT – INNOVATIVE

Onze ontdekkingsdrang bracht ons de Westbeach droom. Met kitesurfen is het allemaal begonnen. Het zit in onze genen. Deze adrenaline sport wakkerde EXPLORE & ENJOY als drijvende krachten in ons aan. Hierdoor voelen wij ons verbonden en zijn wij in staat om vernieuwing te kunnen blijven bieden. Bij dit alles staat veiligheid hoog in het vaandel. Deze belofte kunnen wij waarmaken door ons materiaal, genomen voorzorgmaatregelen en goed opgeleide instructeurs. Bovendien maken wij van iedere dag weer een feestje. ENJOY Westbeach!

ENJOY – EXPLORE

Westbeach maakt onderscheid tussen 2 groepen mensen; De ENJOY en EXPLORE bezoekers:

ENJOY bestaat uit een breed activiteitenpakket, variërend van TOEGANKELIJK tot ACTIEF. Groepen van klein tot groot helpen wij om met plezier te bewegen. Ieder op zijn eigen niveau. De glimlach, daar gaat het ons om. Het resultaat? Teambuilding, nieuwe energie, verbondenheid en vooral genieten met elkaar! Check it out!

EXPLORE gaat een stapje verder. De activiteiten die hierbij horen zijn ZEER ACTIEF. Wij dagen jou uit om het uiterste uit jezelf te halen. Bij deze sporten behaal je alleen resultaat als je jezelf helemaal geeft. Wij zijn dan ook op zoek naar echte avonturiers en mensen die verder willen komen dan ze ooit zijn geweest. Het resultaat: unieke verhalen. Follow your passion!

HET LOGO

In het Westbeach beeldmerk komen alle elementen samen. Zo staat de windroos/kompas voor EXPLORE en de golf voor ENJOY. Ook heeft het logo iets weg van een zonnetje en als je heel goed kijkt zie je een muzieknoot naast de golf. Vaak schijnt bij ons op het strand de zon, terwijl er boven het binnenland donkere wolken hangen. Naast sporten is muziek bij ons een belangrijke fun factor.

WESTBEACH IDENTITEIT

Het Westbeach gevoel met unieke ENJOY & EXPLORE momenten delen wij via onze Social Media. Via Facebook houden wij onze trouwe fans op de hoogte van het laatste nieuws en onze vetste acties. Hier worden tevens onze nieuwste video’s en foto’s geplaatst. Zoek ons op en vind ons leuk! Via alle kanalen zoals de website, flyers en social media proberen wij jou kennis te laten maken met de Westbeach identiteit. Ook is er zorg besteed aan de inrichting en sfeer binnen onze beachclub. Wij willen jou een unieke ervaring bezorgen en deze hebben wij tot in de puntjes voorbereid. Wij hopen je snel welkom te heten in de wereld van Westbeach.

See you @ Westbeach!
© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com