X
Westbeach

Zandmotor excursie

De Zandmotor is een uniek project. Het is het allereerste (schier)eiland dat aangelegd is aan de Nederlandse kust. Een proefproject om Nederland en haar duinen nog beter te onderhouden. Dit nieuwe stuk strand ligt direct naast Westbeach. Het gebied heeft een unieke flora en fauna. En bovendien geeft het veel mogelijkheden voor recreatie zoals surfen, kitesurfen en wandelen.
Deskundige Timon Pekkeriet neemt je tijdens deze educatieve excursie mee naar de wereld van de Zandmotor. Hij vertelt je op een boeiende manier alle in’s en outs over dit bijzondere gebied.

ZANDMOTOR VOOR GROEPEN

De Zandmotor excursie is zeer geschikt voor diverse doelgroepen. Timon speelt per doelgroep in op diverse leeraspecten die dichtbij het desbetreffende werkgebied komen.
Deze excursie is zeer geschikt voor:
– Ministeries, gemeenten & provincies
– Universiteiten, middelbare en basisscholen
– Bedrijfsleven
– Verenigingen
De Zandmotor excursie is mogelijk vanaf 10 personen.

ONZE ERVARING

Timon Pekkeriet: “Bijna iedereen die naar het verhaal van de Zandmotor heeft geluisterd, en al bekend was met dit fenomeen, staan met klapperende oren te luisteren naar de nieuwe informatie. Na 7 minuten worden ze stil en na 12 minuten altijd enthousiast. Vervolgens komen de eerste vragen raken ze in het verhaal.”

BEACHVOLLEYBAL ALS ONDERDEEL DAGPROGRAMMA

De Zandmotor excursie kan erg goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld in combinatie met Powerkiten, Strandgolf en Surfen. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een bbq of borrel. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel voor een programma op maat.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van de Zandmotor excursie is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of misschien wel boeken? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@westbeach.nl

Naam : *
Email : *
Telefoon : 
Keuze : 
Aantal personen : 
Vragen of opmerkingen : 

© Westbeach 2017
Contact Form Powered By : XYZScripts.com