ACTIEF (EXPLORE)

Onze explore activiteiten gaan een stapje verder. Wij dagen jou uit om het uiterste uit jezelf te halen. Bij deze water- of strand activiteiten behaal je alleen resultaat als je jezelf helemaal geeft. Het resultaat: unieke verhalen. Follow your passion!

Hieronder vind je een overzicht van onze actieve activiteiten.

BLOKARTEN

Blokarten is gaaf en spannend. Het lijkt op zeilen, maar dan op het strand. Voor deze activiteit hebben we een sterke wind nodig (4 BFT) om te kunnen starten. Met windkracht 5 of 6 wordt het racen op het strand, gaaf!


BOSSABALL

Deze zomer kom je bij ons met je vrienden of collega’s bossaball spelen. Deze sport is overgevlogen vanuit Brazilië en is een combinatie van volleybal, voetbal en turnen. Op een groot springkussen en twee trampolines daag jij het andere team uit om te scoren.


BUBBLE SOCCER

Voetballen maar dan met heel veel vallen en opstaan. Iedereen krijgt een grote bal gevuld met lucht om zich heen. Je kunt je handen niet gebruiken. Je zult het moeten hebben van je snelle beenwerk en behendigheid. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen!


KITEBUGGY

Bij de kitebuggy staat vliegerbeheersing centraal. We starten deze activiteit met powerkiten. Vervolgens ga je jouw vliegerskillis in de praktijk brengen in een kleine buggy dichtbij de grond. Door de vlieger op de juiste manier te sturen word je voortgeduwd door de wind. Deze activiteit is geschikt voor mensen die echt iets unieks willen ervaren.

KANOEN

Kanoën (brandingvaren) is ontspannend en uitdagend tegelijk. Bij een rustige zee is peddelen op onze Noordzee heerlijk relaxt. Wanneer er golven zijn, komt een beetje doorzettingsvermogen om de hoek kijken. Net zoals bij het surfen ‘peddel’ je eerst door de golven heen om vervolgens met je kano op de golfen mee te kunnen rijden. We hebben 25 ‘sit on top kano’s’ inclusief kniebanden, rugsteun en uiteraard een peddel. Onze wetsuits (in alle maten) houden je warm.


RAFTEN

Raften is een teamsport. Westbeach beschikt over 3 rafts. Dit betekent dat je met 25 personen tegelijk kan raften. Afhankelijk van de zee kan deze activiteit pittig en uitdagend zijn. Maar avontuurlijk is het zeker weten! Onze wetsuits (in alle maten) houden je warm.

KLIMTOREN /STORMBAAN

Of je volwassen of kind bent, de stormbaan is altijd geweldig leuk! Neem het op tegen je collega of vriend en probeer zo snel mogelijk naar het einde van de stormbaan te klauteren. Op onze klimtoren probeer je zonder te vallen helemaal naar boven te klimmen. Een superleuke activiteit voor bijvoorbeeld een strandsportdag of bedrijfsuitje. Deze activiteit wordt uitgevoerd onder begeleiding van onze instructeurs.


KITESURFEN

Voel de krachten van de wind en laat je meevoeren door de kite. Deze avontuurlijke en zeer actieve sport brengt jou een unieke ervaring op het water. Vind je kitesurfen helemaal te gek? Kijk eens of onze meerdaagse cursus iets voor jou is. Klik HIER voor meer informatie.

Onze wetsuits (in alle maten) houden je warm.

GOLFSURFEN

Golfsurfen is gaaf! Het vergt wat oefening en doorzettingsvermogen, durf jij deze uitdaging aan te gaan? Het gevoel van ‘golfrijden’ trekt jong en oud naar de kust. Westbeach heeft een team gepassioneerde surfinstructeurs die in hun vrije uren het water niet uit zijn te slaan. Onze wetsuits (in alle maten) houden je warm.