[rev_slider activiteiten]

WESTBEACH EVENTS

Westbeach Event Center begon in 2005 als kitesurfschool. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een evenementenbureau met een flink pakket aan land- en wateractiviteiten en een prachtig strandpaviljoen. In de periode van maart tot en met oktober organiseren wij evenementen op het strand van Monster, vlakbij sportgebied de Zandmotor. Hier leven wij ons uit en vergeten heel even de wereld om ons heen.


Wij organiseren een dag om nooit meer te vergeten: of je nu met een klein groepje van vijf personen komt, of met een grote groep van 500 personen. Onze activiteiten aan het strand van Monster variëren van toegankelijk tot actief, voor zowel de allerkleinste kinderen als de volwassenen. Denk aan surfen, kiten, beachvolleybal, klimtoren, blokarten, Expeditie Robinson, quizzen, schat zoeken, shoot-out…en nog veel meer. Daarnaast staan onze gecertificeerde instructeurs voor je klaar om jou te leren golfsurfen of kitesurfen op onze kite- en surfschool. Westbeach Events… explore your adventure!

ACTIVITEITEN OVERZICHT

ActiefActief / toegankelijkToegankelijk
Golfsurfen & KitesurfenShoot Out / Hunger GamesBoogschieten
Blokarten & KitebuggyPowerkitenStrand Golf
Kanoën & RaftenBlokartenDisc Golf & Frisbee
Klimtoren & StormbaanSUPBeach Volleybal
Powerkiten XLStrand Golf
Bubble soccer
Bossa ball


[one_third]

[/one_third]

ONZE ACTIVITEITEN

Onze instructeurs zijn enthousiast en bovendien kundig opgeleid om groepen van 2 tot wel 1000 personen een spetterende dag te bezorgen. We bieden een programma op maat. Ieder op zijn eigen niveau. Onze activiteiten zijn onderverdeeld in toegankelijk, actief en zeer actief. Ben je vooral op zoek naar teambuilding, samenwerking, competitie of juist vooral op plezier? Follow your passion!


[one_third]

[/one_third]

FEESTJE VIEREN?

Op dit strand bieden we diverse arrangementen aan zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeesten, strand sportdagen en familiefeestjes. Stel je voor: Je wordt ontvangen met een verfrissend welkomstdrankje op vrolijke zomerse muziekjes. Iedereen trekt een wetsuit aan en je krijgt je eerste surfles. Na een warme douche drink je een welverdiende ijskoude cola en vervolgens ren je door de duinen voor een workshop shoot-out. Na een heerlijke BBQ drink je een warme kop chocolade melk aan ons knisperend kampvuurtje.


[one_third]

[/one_third]

HORECA

Wil je de dag compleet maken met een lunch of afsluiten met een bbq? Natuurlijk is dit mogelijk. We werken samen met professionele cateraars. Speciale wensen? Geen probleem, we denken met je mee!


[one_third]

[/one_third]

VERHUUR

Heb je voldoende ervaring met de activiteiten? Dan is het mogelijk om sommige materialen te huren. Dit geld voor surfen, suppen, bodyboarden en kanoën. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen

MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF DIRECT BOEKEN

Wil je meer informatie over onze activiteiten of een vrijblijvende offerte? Vul dan het contactformulier in of neem contact op via info@westbeach.nl