BELEEF HET AVONTUUR MET EXPEDITIE ROBINSON

Waan je op een onbewoond eiland en probeer te overleven! Samen met collega’s, vrienden of familie ga je de strijd aan en probeer je een ander team te verslaan. De sleutel tot succes? TEAMBUILDING! Expeditie Robinson is een toegankelijke activiteit en perfect te combineren met één van onze andere activiteiten.
Maak een keus uit de onderdelen water, vuur, katapult bouwen of de gevreesde eetproef…of speel ze gewoon allemaal!

WATER

Bij het onderdeel water bouw je van bamboe en touwen een watergoot. Wie bouwt de baan het snelst en lost vervolgens de ingewikkelde raadsels op?
Samenwerken is hier het sleutelwoord!

KATAPULT BOUWEN

Bij het onderdeel katapult bouwen is het de bedoeling dat je samen een stevige constructie bedenkt om vervolgens kokosnoten zo ver mogelijk weg te kunnen schieten. Schiet je ver genoeg en ook nog eens raak? Dan ben je weer een stapje verder bij het verslaan van jouw tegenstanders!

VUUR

Tijdens het onderdeel vuur maak je samen met je team eerst een moeilijke tangram puzzel, waarna je vervolgens met slechts een vuurstick en wat hooi vuur moet zien te maken. Wie heeft het beste inzicht en denkvermogen en vervolgens ook nog eens de skills om het vuur te laten branden? Wanneer jouw touw als eerste doorbrand ben je weer een stapje dichter bij de overwinning!

DE EETPROEF

Misschien wel het meest gevreesde onderdeel van Expeditie Robinson. Hier scheiden de echte Avonturiers zich van hun tegenspelers! Beantwoord één voor één de vragen. Beantwoord je een vraag fout? Dan stellen we je voor de keus… verspeel je de punten van jouw team? Of ga je de uitdaging aan?!