Kitesurfles in het Westland; Professioneel & Veilig

[rev_slider kitesurf_Westland_1]

PROFESSIONEEL EN VEILIG LEREN KITESURFEN

Leer professioneel en veilig kitesurfen bij Kitesurfschool Kitewest. Aan de Westlandse kust zijn we de grootste Kitesurfschool met de meeste ervaring. In 2004 begon Kitewest met het geven van Kitesurfles. Na zoveel jaar zijn we nog steeds niet uitgekeken op deze fantastische sport. Dit enthousiasme brengen we graag op jou over! Met onze ruime ervaring ben je verzekerd van een veilig en goed opgebouwd lesprogramma. Je krijgt les volgens een veilig stappenplan wat de risico’s van de sport nihiel maakt. Al onze instructeurs zijn bovendien opgeleid en gecertificeerd.

De aanpak van onze kitesurfschool is veilig, persoonlijk en… uitdagend! Je bent van harte welkom!

KITESURF SEIZOEN

Het seizoen van onze kitesurfschool loopt van april tot en met oktober. Wij geven iedere dag les maar ook s’avonds (alleen als het nog licht is) kunnen er kitesurflessen worden gegeven.

KITESURF CURSUS AANBOD

We hebben voor iedereen een kitesurf cursus op maat, van beginner tot gevorderde. Bepaal je niveau en bekijk welke cursus het beste bij jouw situatie aansluit. Bekijk hier de keuzeopties.

LOCATIE

Westbeach is gelegen aan de kust van Zuid Holland in het Westlandse plaatsje Monster. Direct naast recreatiegebied de Zandmotor is dit een perfecte locatie voor een kitesurfschool. Ons strand is uitgestrekt en breed, ideaal om de kite veilig onder controle te krijgen. Bij hoog tij begint de zee met ondiep water wat het leerproces bevorderd. In een later stadium komen de golven erbij kijken. Dit maakt dat een cursist, na afronding van de kitesurfcursus zowel met vlak water als golven om kan gaan.

VEILIGHEID EN SVWB

Bij Westbeach staat veiligheid hoog in het vaandel. Onze instructeurs hebben een opleiding gevolgd en hebben uiteindelijk het examen afgelegd. Verder werken wij met helm, zwemvest en felgekleurde lycra’s. Hierdoor staan wij voor veiligheid en professionaliteit. We geven les in kleine groepjes. Meestal zijn dit 2 studenten op 1 docent. Op deze manier krijg je alle aandacht die je nodig hebt.
Verder is Westbeach aangesloten bij het SVWB. Dit betekent dat we aan hoge veiligheidseisen voldoen wat voor jou veilige les garandeerd.

HET MATERIAAL

We geven les met nieuwste materiaal van Slingshot kiteboarding. De wetsuits zijn van Animal en trapezes van Patlove. Al het materiaal is up-to-date en van goede kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een veilig materiaal en kun je kennis maken met de laatste technische features.

SURFSHOP

In onze surfshop kun je terecht voor al het (kite)surfmateriaal dat je nodig hebt: Kites, boards, golfsurfboards, waveboards, wetsuits, trapezes, schoentjes en bags. Uiteraard bieden we onze kitesurf leerlingen een goede deal. Bij Westbeach kun je ook terecht voor coole lifestyle spullen zoals beanies, caps, slackline en zonnebrillen. Check ons assortiment online in de webshop.

EXPLORE

De activiteit Kitesurfen valt onder de EXPLORE serie van Westbeach. Dit houdt in dat deze activiteit valt onder de categorie: ZEER ACTIEF.
Daarbij dagen we je uit om het uiterste uit jezelf te halen. Bij deze sporten behaal je alleen resultaat als je jezelf helemaal geeft. We zijn dan ook op zoek naar echte avonturiers. We bieden op onze beurt zeer professionele begeleiding waarbij je zelf de hoogte van de lat bepaald. Wij coachen jou om het gewenste niveau te behalen. Dit beloofd een unieke ervaring en een goed verhaal.

Ben je benieuwd naar de ervaring en verhalen van anderen? Je kunt deze lezen onder referenties en verhalen.

MEER INFORMATIE OF DIRECT BOEKEN

Heb je vragen over ons lesprogramma of wil je direct een kitesurfles boeken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of e-mail naar info@westbeach.nl