Origineel bedrijfsuitje Westland

[rev_slider Bedrijfsuitje]


Een ACTIEF, TOEGANKELIJK of ZEER ACTIEF bedrijfsuitje organiseren op een centrale plek aan de Zuid Hollandse kust? Bij Westbeach events ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke dag uit. Een bedrijfsuitje aan de kust geeft mensen vaak een ‘vakantiegevoel’. Bovendien leer je collega’s weer op een andere manier kennen. Binnen ons programma aanbod valt genoeg te variëren zodat iedereen een fijne dag kan beleven. Wil je een minder sportieve dag? Geen probleem. Naast onze uitdagende en sportieve programma’s hebben we een leuk aanbod minder inspannende activiteiten.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Ons aanbod aan teamactiviteiten is groot. Van raften tussen de woeste golven, je evenwicht op de proef stellen op een SUP tot scheuren langs de kust in een blokart. Wij stellen een programma samen waarin optimaal wordt geluisterd naar jouw wensen en budget. Uiteraard is het verzorgen van horeca geen enkel probleem. Wij werken samen met partner Bondi Beach. Zo kun je genieten van een kop koffie, borrel, heerlijke lunch, diner of compleet verzorgde barbecue.

VOORBEELDEN BEDRIJFSUITJES BIJ WESTBEACH

De variatiemogelijkheden voor een bedrijfsuitje zijn uiteenlopend. Voor ieder inspanningsniveau en budget hebben wij een programma op maat. Hieronder volgen enkele programma voorbeelden.


Voorbeeldprogramma 1 TOEGANKELIJK
Strandgolf
Zandmotor excursie
– Borrel


Voorbeeldprogramma 2 ACTIEF/TOEGANKELIJK
Blokarten
– Lunch
Surfen
– Borrel


Voorbeeldprogramma 3 ZEER ACTIEF
Stormbaan
Raften
– Bbq

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn SVWB gecertificeerd
– We werken alleen met gekwalificeerd en gepassioneerd personeel
– Onze beachclub bevat alle voorzieningen die je wenst:
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen


Kortom, voor een complete avontuurlijke stranddag ben je bij Westbeach aan het juiste adres!

BOEKEN, OFFERTE OF MEER INFORMATIE?

De prijs van een bedrijfsuitje is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wil je meer informatie, een offerte of direct boeken? Vul dan ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.