ACTIEF/TOEGANKELIJK ( ENJOY )

Deze activiteiten variëren van toegankelijk tot actief. Groepen van klein (6 personen) tot groot (1000 personen) helpen wij om met plezier te bewegen. Ieder op zijn eigen niveau. Heerlijk genieten van het strand, de zon en onze activiteiten.

Hieronder vind je een overzicht van onze actief/toegankelijke activiteiten.

POWERKITEN

Binnen 2 uur heb jij de fijne kneepjes van de vliegersport te pakken. Professionele gecertificeerde instructeurs laten jou op een veilige manier kennis maken met de vlieger en de krachten van de natuur. Met de powerkite is veel meer mogelijk dan je op het eerste gezicht denkt. Je kan koprollen, rondjes draaien en springen. We werken met veilig en nieuw materiaal. Goed leren vliegeren is tevens een goede start om te leren kitesurfen.


SUPPEN

SUP staat voor Stand Up Paddle. Deze activiteit is rustgevend en sportief tegelijk. Samen met je vrienden, collega’s of klasgenoten stel jij jouw evenwicht op de proef. Op een enorme surfplank peddel je jezelf vooruit. Deze sport is wat gemakkelijker als er geen golfen zijn en uitdagender als er wel golven zijn. Bovendien is suppen goed voor de buikspieren. Stand Up Paddle is toegankelijk voor jong en oud. Onze wetsuits houden je warm (verkrijgbaar in alle maten).


SHOOT OUT/ HUNGER GAMES

Een super gave activiteit om te doen! Het is vergelijkbaar met paintball, maar dan zonder de blauwe plekken. Bij shoot-out gebruiken we speciale pijlen met zachte punten. Kom met je team tegen elkaar strijden en capture the flag!

BEACHGAMES

VOLLEYBAL

Een groepsactiviteit die voor iedereen toegankelijk en actief is. We hebben flink wat beachvolleybalnetten beschikbaar. Een toernooi organiseren is voor Westbeach geen enkel probleem!

ULTIMATE FRISBEE

Ultimate frisbee lijkt op soccer maar dan in de lucht. Welk team werpt de frisbee bij het andere team in de doelzone? Dit betekent rennen en vliegen om de overwinning te behalen!

KWALLENBALLEN

Kwalleballen haalt de competitie bij iedere deelnemer naar boven. Een jutte zak gevuld met zand moet in de bak water van de tegenpartij worden gegooid. Succesvolle middag verzekerd!