TOEGANKELIJKE ACTIVITEITEN ( ENJOY )

Deze activiteiten zijn leuk en toegankelijk voor iedereen. Groepen van klein (6 personen) tot groot (1000 personen) helpen wij om met plezier te bewegen. Ieder op zijn eigen niveau. Heerlijk genieten van het strand, de zon en onze activiteiten.


BOOGSCHIETEN

Op zoek naar een toegankelijke en gezellige activiteit? Boogschieten is een eeuwenoude sport die wij jou gaan leren. Wie scoort de meeste punten? Ga de uitdaging aan!


BEACHGOLF

Strandgolfen is een mix tussen golf en mitgetgolf. Verspreid tussen het helmgras en schelpen hebben wij een mooi parcours uitgestippeld. Strandgolfen is een toegankelijke sport waarbij je met elkaar gezellig bezig bent.


SLACKLINE

Slackline is razend populair onder surfend Nederland. Train je balans, coördinatie en concentratie. Het ziet er makkelijk uit, maar je zult ontdekken dat het nog best lastig is.

BEACHGAMES


VOLLEYBAL

Een groepsactiviteit die voor iedereen toegankelijk en actief is. We hebben flink wat beachvolleybalnetten beschikbaar. Een toernooi organiseren is voor Westbeach geen enkel probleem!


ULTIMATE FRISBEE

Ultimate frisbee lijkt op soccer maar dan in de lucht. Welk team werpt de frisbee bij het andere team in de doelzone? Dit betekent rennen en vliegen om de overwinning te behalen!


KWALLENBALLEN

Kwalleballen haalt de competitie bij iedere deelnemer naar boven. Een jutte zak gevuld met zand moet in de bak water van de tegenpartij worden gegooid. Succesvolle middag verzekerd!