GOLFSURFLESSEN

Altijd al willen leren surfen? Dat snappen wij, want surfen is gaaf! Het vergt wat oefening en doorzettingsvermogen, maar zodra het lukt sta je als een koning op je surfboard! Westbeach heeft een team gepassioneerde surfinstructeurs die hun enthousiasme graag met jou delen. Je kunt bij Westbeach een groepsles, een privé les of wekelijkse surflessen volgen. Surfen kan alleen, maar ook met een groep of zelfs met je hele klas of familie!

Je kunt bij ons vanaf 5 juni elke week een les volgen op:

  • WOENSDAG: 14:00 – 16:00
  • ZATERDAG: 10:00 – 12:00 uur
  • ZONDAG: 12:00 – 14:00 uur

De lessen zijn voor elke leeftijd en elk niveau. Twijfel je? Bel of mail ons. Stuur een mail naar info@westbeach.nl om je aan te melden voor een les (uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les). Je kunt een losse les kopen, maar wij verkopen ook strippenkaarten voor 10 lessen.


TOEGANKELIJK VOOR JONG EN OUD

Bij Westbeach leer je surfen op een veilige en gemakkelijke manier. We maken gebruik van soft top boards. Dit zijn speciale surfplanken met een zachte bovenkant zodat je verantwoord kan oefenen in het zeewater. We geven les aan kinderen en volwassenen. Kortom:  iedereen is welkom voor een professionele surfles bij Westbeach!


UNIEK KINDERFEESTJE

Wil je een uniek en origineel kinderfeestje organiseren? Kom met de kinderen een feestje vieren op het strand! In twee uur tijd leren kinderen (vanaf 6 jaar oud) de beginselen van het golfsurfen. Onze surfinstructeurs zijn talentvolle surfers met passie voor de sport en het lesgeven. Wij hebben wetsuits in alle maten, zodat de kinderen goed warm blijven. Veiligheid en plezier staan voorop! Meer weten? Stuur ons een mail naar info@www.westbeach.nl of vul onderstaand contactformulier in.

EEN SURFBOARD HUREN

Wil je surfen en heb je zelf geen sufboard? Dan kun je bij Westbeach een surfboard huren. Je hoeft van te voren niet te reserveren. Het huren van een board kost €7,50 per uur en €12,50 per twee twee uur. Vind je de zee te koud? Dan kun je bij ons ook een wetsuit huren in alle maten: voor zowel kinderen als volwassen.

PRIJZEN

Soort LesTijdPrijs / ppRittenkaart (10 lessen)
Wekelijkse groepsles2 uur€ 15,00€ 130,00
Privéles 2 uur€ 65,00
Privé voor 22 uur€ 40,00
Kinderfeestje (vanaf 10 kids of € 160)2 uur€ 160,00 (10 kids)€ 16,00 per extra kind

WAAROM WESTBEACH?

– Veiligheid voorop, we zijn aangesloten bij de HSA (Holland Surfing Association)
– Al onze surfinstructeurs zijn opgeleid (surfinstructeur/EHBO)
– Gescheiden kleedkamers & warme douches
– Terras, bar, shop en loungeroom
– Horecavoorzieningen mogelijk

MEER INFORMATIE OF DIRECT BOEKEN

Heb je vragen over ons lesprogramma of wil je direct een surfles boeken?
Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar paul@westbeach.nl.