VACATURES

VACATURE (JUNIOR) EVENT MANAGER
Altijd al een werkplek willen hebben met uitzicht op zee, energieke collega’s en sportieve evenementen? Dat snappen wij als geen ander! Westbeach is per begin april 2018 op zoek naar een (junior) event manager. Iemand die van aanpakken weet, knopen durft door te hakken, stevig in z’n schoenen staat en de drive heeft om elke dag te knallen. De functie betreft 3 dagen in de week waarbij je regelmatig in de weekenden werkt.

Taakomschrijving
Als event manager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het evenement: van voorbereiding tot operationele uitvoering met zeer tevreden klanten als resultaat. Je bent aanspreekpunt voor de opdrachtgever en weet het draaiboek uitstekend te vertalen naar de werkvloer. Je stuurt het team van medewerkers aan, weet problemen pro-actief op te lossen en handelt het evenement ook administratief goed af. Daarnaast help je mee met de dagelijkse taken.

Profiel

  • Wonend in Westland / Den Haag of omgeving;
  • In de leeftijd van 25 tot en met 35 jaar;
  • Je bent daadkrachtig, hebt leidinggevende capaciteiten, hebt affiniteit met sport en je bent nauwkeurig;
  • Je hebt een HBO opleiding, denk- en werkniveau;
  • Het is van groot belang dat je beschikt over goede communicatieve,- organisatorische,- en sociale vaardigheden.

Stuur jouw cv, foto en motivatiebrief waarin je vertelt wat je belangrijk vindt en waarom jij bij Westbeach past. Graag mailen naar anne@www.westbeach.nl t.a.v. Anne Middendorp onder vermelding van ”sollicitatie”. De sluitingsdatum is 1 maart 2018.

We zijn tevens op zoek naar de medewerkers:
Vacature Kitesurf Instructeur (M/V)
Vacature Golfsurf Instructeur (M/V)
Vacature Evenement Instructeur (M/V)

STAGE

Westbeach stimuleert jong talent om zichzelf te ontwikkelen. Zo hebben wij ieder seizoen plaats voor diverse stagiaires in diverse disciplines. Mocht jouw functie er niet tussen staan dan kun je altijd een open sollicitatie sturen met een goede motivatie en jouw CV naar info@www.westbeach.nl